2012 m. spalio 13 d., šeštadienis

Šampūnas sausiems plaukams "Rožių medis"

Na, nėra jau tiek daug rožių šitame šampūne, tiesiog pirmą kartą kūriau ir dariau šampūną su tiek aktyviųjų ingredientų, todėl norėjau kažkokio ypatingo pavadinimo. Sumąsčiau, kad "Rožių medis" puikiai tiks. Iš visų eterinių aliejų rožmedžių lašinau daugiausiai. Internete radau rožmedžių nuotraukų, tai tradicinių rožių, jų žiedai nė kiek neprimena ir įtariu, kad su rožėm nelabai giminiuojasi.


Na, botanikai galėtų mane papildyti ar pataisyti... Bet tiek rožių, tiek rožmeždių eteriniai rekomenduojami sausiems plaukams.


Sudėtis:
  • vandeninė dalis: 58 g ditsiliuoto vandens, 4 g kondicionierių emulsiklio, 2 g glicerino, 6,6 g medaus, 60 l. pieno rūgšties;
  • putoklio dalis: 24 g konsistencinės putų bazės, 3 g riebalinio sluoksnio atstatytojo, 8 g putoklio Sugar Foam;
  • priedai: 5 g augalinio silikono, 5 g fitokeratinų, 6 g alavijo gelio, 1 g inulino, 1g alantoino, 20 l. ekokonservanto, 6 l. rožmedžių e.a.;, 2 l. citrinžolių e.a., 2 l. ylang ylang e.a.
Įvairiausius priedus dažniausiai dedu į tokias priemones, kurias reikia bent kažkiek palaikyti - kaukes, balzamus. Šįkart nusprendžiau nusižengti savo principams.
Tris kartus ploviau galvą ir netepiau balzamo. Plaukai ištiesų tapo labai švelnūs, blizgantys ir toks jausmas, kad daugiau apimties. Na, bet po trečio karto, mano plaukai lyg ir prašėsi balzamo. Manau normalių plaukų savininkės galėtų jo visai nedėti. Nusprendžiau, prieš plaudama galvą su "Rožių medžio" šampūnu, nesitepti kaukės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą