2012 m. rugpjūčio 24 d., penktadienis

Ryžių ir rožių kremas rankoms ir brandžiai veido odai


Štai ir vėl gimtadienis. Mano viena draugė paprašė, kad pagaminčiau jos mamai gimtadienio proga du kremus, rankoms ir veidui. Sako: "Padaryk, kokį nors ypatingą kremą." : ) Na, aš ir sutikau pabandyti...
Šitoj vietoj be rožių neišsiversiu. Juk tai dovana mamai! Naudosiu rožių eliksyrą (tai rožių žiedų ištrauka marulų aliejuje), rožių ir rožmedžių eterinius aliejus. Kad kremas turėtų daugiau drėkinančių savybių dėsiu ryžių aliejų, ryžių proteinų ir hialurono rūgšties miltelių. 

 


Kremo veidui sudėtis gavosi tokia:
  • aliejinė dalis: ryžių aliejus, mango sviestas, emulsinis vaškas Olivem 1000;
  • vandeninė dalis: distiliuotas, rugiagėlių ir žaliosios arbatos vanduo (be žaliosios arbatos niekaip neapseisiu, nes jau yra ryžių : ));
  • priedai: rožių eliksyras, tamanų aliejus, ryžių proteinai, rožių, rožmedžių ir pelargonijų e.a., vitaminas E, hialurono rūgšties milteliai, greipfruktų sėklų ekstraktas, ekokonservantas.
Rankų kremo sudėtinės dalys panašios. Aliejai tie patys. Dėl drėkinimo dėjau augalinio glicerino. Bičių vaškas turi apsauginių, minkštinančių ir drėgmę saugančių savybių.
  • aliejinė dalis: ryžių aliejus, mango sviestas, emulsinis vaškas (Aroma-Zone nr. 2), bičių vaškas;
  • vandeninė dalis: distiliuotas ir žaliosios arbatos vanduo;
  • priedai: tamanų aliejus, augalinis glicerinas, ryžių proteinai, rožių, rožmedžių ir yalang ylang e.a., vitaminas E, ekokonservantas.
Būtinai turiu pasakyti, kad tamanų aliejus skatina naujų audinių formavimąsi (taigi ir jaunina), padeda užgyti žaizdoms, veikia priešuždegimiškai.
P.S. Nors mano oda dar nėra brandi, bet aš ir pati naudojau šitą kremą. Man tiko, labai gerai padrėkno, oda pasidarė lygesnė ir skaistesnė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą