2015 m. kovo 1 d., sekmadienis

Švelniai šveičianti kaukė veidui „Violetinis vakaras“


Trumpai pakomentuosiu kai kuriuos ingredientus. Fuco‘Slim suteikia stangrumo ir labai tinkamas naudoti suglebusiai ar bradžiai odai. Na mano oda dar netokia, bet stangrumo pojūtis buvo malonus. Patiko šitą ekstraktą naudoti dušo želėje ir kūno kreme.
Kaukėje naudojau ir drėkinantį kompleksą, o jis liapsių nesulauks. Man nepatiko jo pojūtis veido kreme. Pasitepus atrodė, kad šiek tiek tempia ir vos jautėsi perštėjimas. Atskirai kiekvienos jame esančios dalies išbandyti negaliu (jas žiūrėti apačioje, sudėtyje), taigi neaišku kas ten ištiesų netinka. Įtariu, kad netinka odos raginį sluoksnį nuimančios dalys, o čia tokių tikrai yra. Todėl galvojau dėsiu tik į nuplaunamas priemones, bet ir šį kartą man pasijuto tas pats lengvas perštėjimas. Panašu, kad drėkinantį kompleksą naudosiu vyresnėms odoms, pavyzdžiui mamai ir anytai.
Labai patiko mėlynių aromatas. Beveik užslopino tokį savotišką morkų eterinio kvapą. Morkelės man čia būtinos dėl odą puoselėjančių savybių.
Mano veido oda nelabai mėgsta aštrių šveitiklių, o ši priemonė šveičia švelniai. Tepu ant nuprausto veido, palaikau iki 10 minučių. Per tą laiką, kol kaukė džiūna, kelis kartus pamasažuoju su drėgnais pirštais sukamaisiais judesiaias. Panaudojus šią kaukę oda tapo švaresnė ir skaistesnė.

Sudėtis 100 g: 6 g violetinio molio, 6 g baltojo molio, 3 g erškėtrožių granulių, 60 g levandų hidroliato, 0,6 g ksantano, 0,6 g karageno, 3 g Fuco‘Slim (Fucus vesiculosus extract), 1,8 g drėkinančio komplekso (Sodium lactate, sodium PCA, Wisteria, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic acid), 3 g tamanų aliejaus, 3 g simondsijų aliejaus, 3 l. vitamino E, 3 l. morkų ir 6 l. apelsinų eterinių aliejų, 30 l. mėlynių aromatinio ekstrakto, likusi dalis - distiliuotas vanduo.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą